Szülinapi meglepetések az Egyszercsaknál

Tavaly nyár óta elérhető a vállaltan formabontó szerepjátékkönyvem, az Egyszercsak. A kötettel az egymásra és a közös történetre fókuszáló, zsánerfüggetlen, rules-light megközelítést támogatom. A megjelenést az 1xcsak.hu -n követte pár letölthető karakter, kalandmag, játékmenet, egy nyomtatott karácsonyi kiadvány és a pesti Alfa Shelterrel indított mesélői workshop-sorozat.

Az 1Xcsak közelgő első születésnapja arra indított, hogy megosztható állapotba hozzak néhány fiókban lapuló további anyagot is. Ehhez két dolog adott lendületet. Egyrészt egy inspiráló együttműködés egy M.A.G.U.S. regényíróval, a Találkozunk Torozonnál videócsatorna gazdájával Körtvélyes Ákossal. Másrészt az, hogy rátaláltam egy szerepjátékban rendhagyó, de más témában hétköznapi formátumra. A kétoldalas A4-es, 3-ba hajtós prospektus kivitel szerintem passzol az 1Xcsak kompakt stílusához. A nyitott kísérletezők talán nem botránkoznak meg rajta. A következő hetekben egy csomó érdekes, illusztrált anyag válik ilyen kétoldalas, házilag kinyomtatható formátumban ingyenesen letölthetővé a megújult 1xcsak.hu-n. A lista érdeklődőkkel, workshop résztvevőkkel folytatott beszélgetések alapján alakult. Mi minden várható tehát – nagyjából a következő sorrendben?

Hogy mivel folytatjuk majd a sort, az igény és kedv kérdése. Minden visszajelzést szívesen fogadok. Átlag két havonta várható majd újabb letölthető anyag.

És mi lesz a szülinapon?
Minden kedves érdeklődőt szeretettel várok egy kötetlen péntek esti beszélgetésre és megjelenés előtti anyagok nézegetésére Budapesten jún.14-én fél 6-tól a VIII. kerületi Grundban. A jöveteledet kommentben itt is jelezheted.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top