1xcsak – M.A.G.U.S. adaptáció

Szinte mindenkinek van saját M.A.G.U.S. szabályvariánsa. Miért ne oszthatnánk meg ezeket és meríthetnénk egymás ötleteiből? Ez itt a mi 1xcsak adaptációnk. Kompakt. Éppúgy elég neki 2 db illusztrált A4-es oldal, mint az alap szabálycsomagnak. Sőt, még 4 kidolgozott karakter is ráfér. Használja nyugodtan, aki hozzánk hasonlóan a sztorira szeret fókuszálni. Szívesen fogadok tőletek minden észrevételt, javaslatot, válaszolok az értelmezési kérdésekre, és ha kell, segítek pl. az itt nem érintett diszciplínák adaptálásában.  
A cizellált mechanikára vágyóknak azonban nem ezt javaslom. Ők talán a folyamatban lévő komplex M.A.G.U.S. rendszerfejlesztésekkel járnak a legjobban.

Pár szó a fura formátumról: a 2024 júniustól érkező minden ingyenes Egyszercsak anyag úgy van megszerkesztve, hogy egy A4-es két oldalára nyomtatva és fektetve 3-ba hajtva egy kis brossúraszerűséget kapsz. Így jól elférnek bármilyen (pl. Nagy Zöld 😉 könyvben. Alul, felül kis szaggatott vonal jelzi, hogy hajtásnál hová tedd a lap szélét. 

 

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Scroll to Top